Idealno rješenje ograda za eksterijere i enterijere poslovnih i stambenih objekata. Aluminujumske ograde su napravljene od aluminijumskih profila i spojnih elemenata. Dijelovi ograde se mogu kombinovati sa staklom i drugim vrstama materijala. Izuzetnu primjenu nalaze prilikom izgradnje ili rekonstrukcije potkrovlja, galerija, terasa, stubišta, poslovnih i stambenih prostora. Poznato je da su ograde uglavnom izložene atmosferskim uticajima, koji kod čeličnih i drvenih ograda uzrokuju propadanje i zahtijevaju redovno održavanje, dok se aluminijumske ograde nameću kao pravo rješenje upravo zbog otpornosti aluminijuma na vremenske uticaje.

 

Prednosti aluminijumskih ograda:
– Nisu zahtjevne za održavanje.
– Otporne su na vremenske uticaje.
– Odlikuju se malom težinom i jednostavnom montažom.
– Garantuju dugovječnost.
– Jednostavno se uklapaju u okolinu, jer se proizvode u širokom
spektru boja i modela.

 

Alu i inox (nehrđajući čelik ili rostfrei) ograde su pametan izbor, otporne na koroziju i sve vremenske nepogode, ne zahtijevaju održavanje, pa tako štede Vaše vrijeme i novac.

Alumil ograde

M8200
Sistem za staklene ograde bez vertikalnih stubova. Veoma dobre mehaničke osobine zahvaljujući ideji da donji noseći profil bude neprekidan. Bez obzira da li se postavljanje radi na površinu poda ili bočno, sistem obezbjeđuje kvalitetna rješenja za staklene ograde ili staklene pregradne zidove. Moguće ga je upotrijebiti vani ili unutra, za stambene i poslovne prostore, u šoping molovima, hotelima i modernim stanovima.

 

– Montaža na podlogu ili bočno
– Kaljeno laminirano staklo 10+10 i 8+8 mm
– Oblici rukohvata (okrugli, ovalni, ravni)
– LED rasvjeta

 

M5660

Inovativni sistem zaštite od sunca sa rotirajućim lamelama (pergola) za prilagođavajuće senčenje i zaštitu od kiše. Minimalnog dizajna, idealan za domove, hotele…

 

– Kompletno skriven mehanizam, fiksiran u profile za savršen estetski izgled
– Rotacijom lamela (0-135 º) dobija se hlad tokom celog dana
– Specijalan dizajn za kontrolu odvođenja kišnice
– Izbor različitih oblika i boja lamela
– Mogućnost vertikalnog postavljanja za osenčavanje objekta