Opis
Fiksne mreže su proizvod za zaštitu od insekata. Mreže se montiraju na otvor prozora. Na ponudi imamo profile u bijeloj, smeđoj i antracit boji. Rade se od ekstrudiranog aluminijskih profila ojačanog presjeka, pvc kutnika, fiberglas mreže i gume za fiksiranje mreže u profil – dimenzija profila 35 x 10mm.

Montaža mreža je brza i jako jednostavna. Mogu se montirati na sve otvore prosječne dimenzije za spavaće sobe, kuhinje i dnevne boravke. Posebno su za manje otvore kao što su kupaonice. Osim za privatne objekte, ugrađuje se i na poslovne objekte, naročito u ugostiteljstvu.
Sama ugradnja mreža za zaštitu od insekata je jako jednostavna. Bez oštećenja otvora, špala oko otvora. Za zaštititi dom od takvih nametnika dovoljan je jedan Vaš poziv. Ističemo da je cijena mreža veoma pristupačna, a ugradnja brza.
Ugrađene zakačke omogućuju jednostavno i brzo skidanje fix mreža.
Fixne mreže za zaštitu od insekata se proizvode po mjeri, tako da kada su postavljene dihtaju na svaki otvor i osiguravaju sigurnu zaštitu od insekata, gmizavaca i slično. Isporuku ili montažu svim svojim kupcima osiguravamo u vrlo kratkom roku.