Opis

Kada ste postavili mreže protiv komaraca na prozorima, još Vam treba zaštita od komaraca na vratima. Ukoliko trebate mreže za vrata, mreže protiv komaraca, mi Vam nudimo mreže u bijeloj boji, tamno smeđoj i boji drveta, po Vašem izboru. Ako želite, možemo ugraditi i samozatvarajuće baglame, onda imate savršen proizvod. Jednostavno rukovanje omogućuju i lagani profili.

Elegantnog su izgleda, zauzimaju malo prostora, a što je najvažnije služe svojoj svrsi. Ugradnjom mreže vrata na svoj prostor zaštitili ste sebe i svoju obitelj od raznih neželjenih insekata i gmizavaca. Mreže za vrata su jedinstven proizvod. Mogu se montirati na svaka vrata. Mreže vrata izrađujemo po izmjerenim dimenzijama tako da dihtaju 100%.
Ključ za mrežu vrata (držač) je magnet. Tako da možete proći kroz njih laganim potiskom, a ako imate samozatvarajuće baglame, sama će se zatvoriti za vama. Baglame u sebi imaju ugrađene opruge i služe za samozatvaranje vrata. Imaju podesnike s kojim se podešava jačina-intenzitet povrata vrata.