Nudimo Vam dodatni izbor visokokvalitetnih kvaka i rukohvata koje možete odabrati i prilagoditi svom ukusu. Kvake s PvD zaštitom (ionski prenos metala) imaju 10-o godišnju garanciju na habanje i koroziju. U standardnoj izvedbi prozore isporučujemo sa bijelim ili smeđim poluolivama, a ulazna vrata u standardnoj izvedbi isporučujemo sa hromiranom ili plastificiranom kvakom. U mogućnosti smo Vam ponuditi i ostale oblike i vrste na tržištu dostupnih poluoliva, kvaka i rukohvata, kako bi Vašim prozorima i vratima udahnuli individualnu dimenziju. Veći izbor možete pogledati i na našoj web stranici.


Poluolive
Poluolive za prozore i balkonska vrata grupacije GU otvaraju perspektivu: odabirom prozorskih poluoliva od aluminijuma i nehrđajućeg čelika i garnitura za uske okvire od aluminijuma investirat ćete u dizajnerske detalje, ali i u trajni kvalitet osiguran ispitivanjima trajne funkcije i testovima statičkog opterećenja pri kojima sve prozorske poluolive grupacije GU i garniture za uske okvire uvijek pokazuju rezultate iznad svih zahtjeva.

Sveobuhvatan jezik oblika: za svaki dizajn dostupni su i okovi za vrata. Za čistu dizajnersku liniju u cijeloj kući – od prozorske kvake, preko kvaka za terasne elemente i garnitura za uske okvire, pa sve do kvaka za vrata. U svakom tipu zgrade može se izvesti univerzalna primjena.

Poluolive od aluminijuma - nehrđajućeg čelika - uski okviri