Nov dizajn, varijanta AluClip Zero PVC prozorskog sistema TROCAL 76 sa srednjim zaptivanjem, svojim prijatnim izgledom u kombinaciji sa izvanrednom tehnikom uverava da je pravi izbor. Ukupno imate na raspolaganju tri dizajna aluminijumske obloge: spolja gledano u jednoj ravni sa staklom, u poluravni sa klasičnim izgledom drveta i aluminijuma i dizajn skrivenog krila.

 

Jedina suprotnost uobičajenoj AluClip verziji jeste neobičnost profila krila i pripadajućoj aluminijumskoj oblogi sa posebnim dizajnom. Prednosti ove dve kombinacije PVC profila i aluminijuma naći ćete i kod AluClip Zero. PVC prozorski profil stavlja akcenat na tehnička svojstva, kao što su toplotna i zvučna izolacija, dok aluminijum nudi otpornost na vremenske nepogode i održivu vrednost, opčinjava istrajnom elegancijom, visokom stabilnošću i slobodom izbora boja pri oblikovanju.

 

Obrada AluClip Zero dizajnirane obloge je jako jednostavna. Obloge se lako klipsaju na prozorski profil, a pri tupim ivicama se lagano pritisnu. Ovaj sistem nudi mogućnosti stakljenja od 36 mm do 50 mm, odnosno od 48 mm do 56 mm, u zavisnosti od izrade.

 

Naše greenline načelo: energetski efikasni prozorski sistemi, stabilizatori u svežem materijalu bez učešća olova i inteligentan koncept recikliranja, pružaju dodatan plus dugotrajnosti profila.

Glavne karakteristike
-Šestokomorna konstrukcija sa dubinom ugradnje od 76 mm.
-Jedinstven sistem dizajnirane aluminijumske obloge.
-Tri različita izgleda obloga: u istoj ravni, u dve ravni i skriveno krilo.
-Patentiran prozorski sistem.
-Izvanredna toplotna izolacija, vrednosti od Uf 1,1 do 1,2 W/(m²K).
-Stakljenje od 36 mm do 50 mm odnosno 48 mm do 56 mm u zavisnosti od izrade.
-Velika sposobnost otpora i postojanost na vremenske nepogode zahvaljujući aluminijumskoj oblozi.
-Mogućnost upotrebe Upgrade (napredne) tehnologije proEnergyTec.
-Elegantan aluminijumski dizajn spolja sa skoro neograničenim izborom boja – lakiranje, plastifikacija ili eloksaža.
-Neutralan bjeli PVC sa unutrašnje strane – jednostavan za održavanje, ne zahteva učestali servis.
-Stabilizatori u svežem materijalu bez učešća olova – je naš grennline princip.

Profil