Kontrolisana izmena vazduha je najvažnija karika za zdravu klimu u prostoriji. Najveći problem je održati ravnotežu između upliva svežeg vazduha i gubitka toplote. Drugačije rečeno: umetnost je provetravati ekološki, a da pritom uštedite na troškovima grejanja. Jednostavno rešenje za ovo ne postoji – koliko dugo će trajati optimalna izmena vazduha zavisi od vetra i vremena, položaja otvorenog prozora i mnogih drugih uzročnika.

 

Sa sistemon provetravanja REGEL-air 76 stavljena je tačka na ovaj problem, jer on reguliše ravnomernu izmenu vazduha sam od sebe bez struje. Dvostepena regulacija pritiska vetra garantuje kod zatvorenih prozora prijatan vazduh u prostoriji.

Ovo inteligentno rešenje drži podalje gljivice buđi od vašeg životnog prostora, koji utiču na zdravlje ljudi. REGEL-air 76 se postavlja horizontalno iznad prozora ili vertikalno pored prozora i time nije ugrađen u vidnom polju kod PVC prozora. Dodatno je osigurano lako održavanje.

 

Retko ste u kući ili imate vikendicu koju ne možete redovno da provetravate? Provetravanje sa REGEL-air 76 i PVC prozorskim sistemom TROCAL 76, varijanta sa ivičnim zaptivanjem, je pravo rešenje za Vas. REGEL-air 76 možete i naknadno ugraditi.
Naše greenline načelo: energetski efikasni prozorski sistemi, stabilizatori u svežem materijalu bez učešća olova i inteligentan koncept recikliranja, pružaju dodatan plus dugotrajnosti profila.

Glavne karakteristike
-Reguliše vlažnost vazduha i umanjuje rizik od pojave gljivica buđi, koje su štetne po ljudsko zdravlje.
-Konstantna, ravnomerna izmena vazduha u prostoriji.
-Provetravanje se odvija kod zatvorenih prozora, REGEL-air 76 se ne vidi, kako spolja tako ni iznutra.
-Upotrebljivo vertikalno ili/i horizontalno.
-Jednostavno za održavanje. Brza i jednostavna montaža.
-Idealno rešenje za već ugrađene prozore.
-Ispitana zvučna zaštita do 43dB (SSK 4)
-Otpornost na udare kiše i prodiranje vazduha po DIN- i EU normama.
-Provetravanje po DIN 1946-6.