Oslikava luksuznu varijantu Trocal sistema, uski profili, sa velikim staklenim površinama i velikim uplivom svetlosti. Oslikava Trocal AluClip kao sistem koji je jednostavan za montažu, ali pre svega predstavlja elegantan i stabilan sistem aluminijumskih obloga. Kod PremiDoor 76 lux AluClip sistema preklapaju se ove dve odlike i stapaju se u savršenu simbiozu dizajna i ljupkosti.

 

AluClip se odlikuje otpornošću na vremenske uslove i nepogode. Može se dodatno obraditi uz pomoć raznih procesa, lakiranja, tehnike premazivanja, eloksaže. Sa izborom od preko hiljadu RAL tonova, ne postoji prepreka za pojedinačan izbor.

 

Kao kod svakog podizno-kliznog sistema u prednosti se ne ubrajaju samo spoljašnje vrednosti. Trocal PremiDoor 76 lux AluClip to poverenje opravdava i svojim unutrašnjim vrednostima, toplotnom izolacijom od Uf = 1,4 W/(m²K), mogućnošću upotrebe paketa stakla do 50 mm kao i maksimalnim veličinama staklenih površina. Pojedinačni stakleni otvori mogu se proizvoditi u dimenziji od 6,50 m širine i visine do 2,60 m. I pored ovih dimenzija elementi su laki za rukovanje. Prag se bez prepreka savršeno uklapa u sistem, pri čemu Trocal PremiDoor ne štedi samo energetsku potrošnju već je i postojan u tome. Opšte je poznato da se Trocal godinama unazad svesno odrekao udela olova u svežoj sirovini i izabrao vinilplus za reciklažu, kako bi mogao da ponudi promišljen, prvoklasan podizno-klizni sistem.

Glavne karakteristike

-Podizno-klizna vrata sa aluminijumskom oblogom
-Raznolika paleta izbora boja
-Standardna toplotna izolacija od Uf-1,4 W(m²K)
-Pojedinačni elementi od-do 6,5 m širine i visine 2,40 m
-Paket stakla do 50 mm
-Izvanredan upliv svetlosti zahvaljujući uskim profilima
-Jednostavan i tih sistem rukovanja
-Inteligentan sistem zaptivanja sa masivnom zaptivnom gumom kod pokretne prečke
-Greenline

Profili