Nije bezrazložno ovom sistemu nadenuto ime LUX. Lux kod Trocal Premidoor-a označava pre svega jedno – svetlost, svetlost i još više svetlosti. Više dnevne svetlosti, više sunčeve svetlosti, veći upliv svetlosti, više svetlosti u unutrašnjosti Vašeg doma. Nijedan podizno-klizni sistem ne ume da preplavi prostorije prirodnom svetlošću kao ova lux varijanta. Uski profili nesmetano dopuštaju upotrebu velikih staklenih površina i velikih težina istih. Stakla od 50 mm debljine nisu problem kao ni elementi koji mogu biti do 6,50 m pojedinačne širine i 2,60 m visine i to sve sa presekom profila od 40 mm kod fiksnog krila.

 

Inteligentna konstrukcija i inovativni sistem zaptivanja su od Trocal PremiDoor 76 lux napravila uistinu toplotno čudo. Toplotne vrednosti od 1,4 W/(m²K) su impresivne brojke, ali nisu jedine važne karakteristike kojima se odlikuje ovaj sistem. To mogu biti i pojedinačni elementi, teški i nekoliko stotina kilograma, a klize izuzetno lako. Lako rukovanje, a izuzetna stabilnost.

 

Dovoljan je jedan mali pogled na prag, koji će Vam ukazati na kompaktnost celokupnog elementa, bez prepreka u vidu praga. Višestruke mogućnosti izbora boja ne ostavljaju mesta za neispunjene želje. Moguć je izbor folije u raznim dekorima drveta, uni bojama ili metalik bojama kao i ceo sistem u neutralno beloj PVC varijanti, čarobne boje koje ostavljaju utisak, prijatna optika sa zaštitnim svojstvima.

 

Kompletno promišljen sistem, greenline, bez stabilizatora olova u sebi, mogućnost reciklaže.

Glavne karakteristike

-PremiDoor 76 lux – moderan podizno-klizni sistem
-Uski profili i velike staklene površine
-Petokomorna konstrukcija
-Elementi u dimenziji od 6,5 m visine x 2,6 m širine
-Toplotna zaštita od Uf= 1,4 W/(m²K) u standardnoj varijanti
-Paket stakla do 50 mm
-Raznolikost pri izboju boja: čista bela ili najrazličitije boje folija
-Postojanost, uz svesnu upotrebu materijala kojim se uklapamo u samosvesni koncept važnosti reciklaže

Profili