Najupečatljivije na svakom objektu jesu moderni podizno-klizni sistemi. Oni uklanjaju, sa svojim velikim staklenim površinama, zid između spoljašnjeg prostora i unutrašnjosti prostorije, čime pružaju osećaj slobode i autonomije.

 

Trocal PremiDoor 76 otelotvoruje sve ove jačine i time je vidno odmakao od konkurentskih proizvoda. Sa toplotnom izolacijom od Uf = 1,4 W/(m²K) nalazi se na vrhu lestvice. Inovativne, promišljene zaptivke za žljeb stakla, promišljen sistem zaptivanja i posebna punija pokretna prečka stvaraju sistem, koji u sistemima dubine ugradnje od 76mm traži sebi ravnopravnog.

Upečatljiv dizajn profila u jednoj ravni, ustupa više prostora staklenim površinama. Tako je vidna širina krila samo 100mm. Stakla od 16 do 50 mm debljine se bez problema ugrađuju u petokomornu konstrukciju. Pojedinačni elementi sistema PremiDoor 76 se mogu proizvesti do 2,60 m visine i do maksimalne širine od 6,50 m. Impresivnih 16,9 m2 po elementu.

 

Podizno-klizna vrata marke Trocal se pored uklapanja u željene dimenzije, uklapaju i u individualan izbor boje. Standard je klasičan beli PVC. Iz godine u godinu je uočljiva potražnja ovog sistema u boji. Stoga Vam na raspolaganju stoji niz raznovrsnih nijansi metalnih boja, boje drveta ili standardnih boja, uz pomoć kojih ćete moći ostaviti svoj lični pečat.

Glavne karakteristike

-Podizno-klizni sistem sa 76 mm dubinom ugradnje
-Sistem praga bez barijere
-Maksimalna veličina elementa od 6,50 m širine x 2,60 m visine za bele elemente
-Vrednost toplotne izolacije Uf= 1,4 W(m²K)
-Unikatan sistem zaptivanja sa masivnim centralnim zaptivanjem kod pokretne prečke
-Izuzetno uska krila, vidna širina od samo 100mm
-Jednostavno rukovanje
-Bela boja, dekori drveta, univerzalne boje ili nijanse metalik boje
-Greenline

Profili