AluClip verzija PremiDoor 88 lux poseduje ista svojstva kao i standardna varijanta. Odlučujuća prednost leži u višestrukom izboru oblikovanja. Uz dodatak aluminijumske obloge želje ne ostaju neostvarene. Pred Vas je stavljen izbor eloksiranja, plastifikacije ili lakiranja aluminijumske obloge. Nudi se beskonačan izbor od hiljade RAL tonova.

 

Osnovni razlog za izbor PremiDoor 88 jeste isti kao kod izbora standardne varijante, a to je želja i mogućnost za velikim otvorima. Podizno klizni elementi, sa velikim staklenim površinama se savršeno uklapaju u prostor koji želite da ispunite svetlošću. Kod Trocal PremiDoor 88 lux varijante, pokretni deo sastoji se od jednog krila, koje se stakli sa spoljne strane i vodi ka umanjenju vidnih površina kod jednakih spoljnih mera. Fiksni element PremiDoor-a je nepomičan. U tom slučaju se kompletno odričete krila. Na ovaj način se vidna površina profila ekstremno umanjuje i znatno povećava učešće stakla. Ovo svakako ima pozitivnog uticaja na dobitak solarne energije, a same vrednosti toplotne izolacije su shodno tome izuzetne i mogu se nadograditi do zadatih vrednosti pasivnih kuća.

 

Izborom ovog sistema mogu se ostvariti podizno-klizni elementi do 2,90 m visine i 6,50 m širine sa upotrebom stakla do 54 mm debljine. Impozantni elementi, koji teže više stotina kilograma. Stoga je poseban akcenat kod ove konstrukcije stavljen na stabilnost i lako rukovanje. Upečatljivi elementi se lako pomeraju i praktično uvode prirodu u dnevnu sobu.

Glavne karakteristike

 

-Ubedljivi rezultati kako u estetskom tako i u energetskom smislu
-Veće staklene površine – veći solarni, energetski dobitak
-Veće površine, fiksni elementi bez krila do 54 mm debljine stakla
-Maksimalna dimenzija elementa 6,50 m x 2,90 m za bele profile
-Uf= 1,2-1,3 W/(m²K)
-Toplotna izolacija
-Paket stakla do 54mm
-Ostvarive vrednosti pasivnih kuća moguće do 0,8 W/(m²K)
-U potpunosti podložno reciklaži
-Isključiva upotreba stabilizatora bez olova u svežoj sirovini – greenline

Profili