Ulazna vrata unutar Vaša četiri zida, mogu pružiti zaista poseban osećaj. Sa PVC sistemima ulaznih vrata TROCAL 88 AluClip ovaj osećaj Vam postaje blizak. Aluminijumska obloga na spoljnoj strani PVC prozorskog profila daje punu slobodu Vašoj mašti. Možete da birate da li ćete ih lakirati izborom nekih od RAL boja u mat ili sjajnoj varijanti ili ćete izabrati NCS (Natural Color System, po švedskom standardu SS019100) ili eloksažu, skoro sve je moguće! Unutrašnja strana profila je od belog PVC materijala, jednostavnog za održavanje i bez potrebe za učestalim servisom.

Pored ovih estetskih aspekata, TROCAL 88 ulazna vrata sa AluClip-om nude i visoko modernu šestokomornu konstrukciju sa zavidnim tehničkim funkcijama. Materijal od PVC-a garantuje visoku stabilnost forme profila kao i optimalnu toplotnu izolaciju, koja se između ostalog postiže i pragom sa termo-prekidom.

 

Još jedna od prednosti ulaznih vrata TROCAL 88 AluClip jeste statika. Sa aluminijumskom oblogom u boji, koja se nalazi sa spoljne strane profila, mogu se realizovati sledeće maksimalne dimenzije krila:

 

Jednokrilna ulazna vrata: max. 1000 x 2200 mm
Dvokrilna ulazna vrata: max. 900 x 2200 mm

 

PVC sistem ulaznih vrata ističe se i smerovima otvaranja. TROCAL 88 sistem ulaznih vrata nudi odgovarajuće rešenje u vidu krila sa otvaranjem ka spolja, za izlaz u slučaju opasnosti u prometnim objektima i kod suženih izlaznih opcija u privatnom okruženju.

 

Svi PVC profili isključivo su proizvedeni u svežem materijalu, sa stabilizatorima bez učešća olova, na bazi kalcijum-cinka.

Glavne karakteristike
– TROCAL 88 AluClip – ulazna vrata.
– Inovativan PVC sistem ulaznih vrata sa dubinom ugradnje od 88 mm.
– Merodavna šestokomorna konstrukcija sa maksimalnim čeličnim ojačanjima i ugaonim zavarivim spojnicama za postizanje visoke statike.
– Nesvakidašnja toplotna zaštita u poređenju sa aluminijumskim ulaznim vratima.
– Optika, spolja aluminijum, unutra neutralna bela boja.
– Skoro neograničen izbor boja za aluminijumsku oblogu i aluminijumsko vezno krilo, tehnikom oplemenjivanja kao što je eloksaža ili plastifikacija.
– Dublji žljeb za staklo, za moderna troslojna stakla, specijalna sigurnosna stakla ili ispune za vrata do 56mm debljine.

Profil