Klizni sistemi

Nudimo vrhunske proizvode i sistemska rješenja međunarodnih lidera na tržištu.

Klizni sistemi su stilski način povezivanja unutrašnjih i vanjskih prostora za stvaranje jedinstvenog, otvorenog prostornog ambijenta.

Klizni sistemi mogu se fleksibilno koristiti kao pregrade za prostorije ili instalirati kao sredstvo za podjelu vanjskog prostora. Takođe se mogu otvoriti prema unutra ili prema van.

Koordinisani asortiman okova i pribora osigurava lako upravljanje i stvaranje vrlo malo buke.

Snažni i kruti, toplotno izolovani profili okvira od čelika, nehrđajućeg čelika i drveta-metala čine uske širine lica postignute čak i kod velikih površina ostakljenja.

Takođe se mogu ugraditi sertifikovani pragovi otpornosti i pragovi bez prepreka.

Karakteristike

Upravljanje

Bezbjednosne karakteristike

TREBATE NOVU STOLARIJU?

ZATRAŽITE PONUDU!

Kontaktirajte nas i u najkraćem roku šaljemo Vam ponudu.

Ono što je 1923. godine počelo kao obrtnička radionica Josefa Jansena iz Oberrieta, razvilo se u high-tech-preduzeće, koje posluje na međunarodnom tržištu. Pri tome su zadržane tipične Jansen vrijednosti. Tadašnji pionirski duh očituje se i u današnjim proizvodima i uslugama.

Danas Jansen AG proizvodi i prodaje varene i vučene precizne čelične cijevi kao i sisteme profila od čelika i plemenitog čelika za prozore, vrata i fasade, te pvc proizvode za građevinu kao i industriju: proizvode koji garantuju  švicarsku kvalitetu, inovaciju, dugovječnost i energetsku održivost. Jansen-grupacija do danas je ostala u 100% porodičnom vlasništvu i zapošljava na međunarodnom novou oko 1.000 saradnika, od čega njih  cca. 60 izučava zanat.

Navedeno švicarsko porodično preduzeće ostvarilo je 2013. godine 285 miliona franaka prometa. Širom svijeta Jansen je aktivan preko predstavništva i partner preduzeća.

U proizvodnim pogonima u Oberrietu i Dingestädtu (D) dnevno se obrađuje 300 t sirovina, što od prilike odgovara težini airbusa A 380. Odnosno ukoliko bi se spojile sve cijevi, koje Jansen godišnje proizvede, mogao bi se dva puta obujmiti zemljin ekvator.