Vanjski kapci

Razni modeli prozorskih kapaka mogu odgovoriti na najstrože arhitektonske zahtjeve, te predstavljaju najkvaliteniji oblik zaštite od sunca.

eux-naslovna-referentna-slika-02

U ponudi imamo više vrsta vanjskih kapaka za prozore, kao što su: aluminijumski kapci, drveni kapci, kapci sa integrisanim komarnicima, kapci bez okvira, klizni kapci i harmonijski kapci za prozore.

Aluminijumski kapci za prozore su idealno rješenje za moderne objekte. Postoji mogućnost izvedbe kapaka sa pomičnim lamelama, kapaka sa fiksnim lamelama ili punih škura.

Kapci sa integrisanim komarnikom ugrađuju se do samog štoka prozora. Time se ne ostavlja prazan prostor između štoka prozora i štoka grilje, već je on popunjen sa komarnikom. U štok kapaka može se ugraditi vertikalni rolo komarnik ili bočni klizni komarnik.

Harmonika kapci za prozore idealno su rješenje za velike balkonske otvore. Postoji mogućnost izvedbe harmo-kapaka sa pomičnim lamelama i harmo-grilja sa fiksnim lamelama. Kod modernih urbanih vila vrlo često su traženi harmo-kapci sa perforiranim limom ili harmo-grilje sa fundermax pločama

Klizni kapci idealno su rješenje za velike nepristupačne otvore. Ugrađuju se unutar špalete otvora ili se uz pomoć metalnih ankera mogu ugraditi sa vanjske strane na gotovu stiropor fasadu. Postoji izvedba kliznih kapaka sa pomičnim lamelama i sa fiksnim lamelama. Klizna krila vode jednožilna vodilica, dvožilna vodilica i trožilna vodilica.

Karakteristike

TREBATE NOVU STOLARIJU?

ZATRAŽITE PONUDU!

Kontaktirajte nas i u najkraćem roku šaljemo Vam ponudu.

EUX je vodeći brend alu stolarije i proizvođač sistema za grilje u Hrvatskoj. Svojim klijentima i partnerima pruža širok asortiman proizvoda i kvalitetnu uslugu. Poslovna suradnja u stolariji predstavlja ključan element pri kontinuiranom razvoju brenda EUX.

Ponuda brenda EUX se zatim ujedno proširila i na proizvodnju okova za alu stolariju i injekciono prešanje i brizganje plastike. EUX ALU stolarija je čvrsto počela formirati autoritet na svojem području rada, postižući poslovne uspjehe i sklapajući vrijedna partnerstva.

EUX poslovna suradnja u stolariji temelji se na unaprijed definiranim parametrima kao i iskustvu i znanju poduzeća.

Svi proizvodi, kao i samo poduzeće, certificirani su za raznorazne razine kvalitetee, uvjete poslovanja i proizvodnje.

Želja za postajanjem autoriteta na tržištu temelj je iznimne kakvoće kvalitete i standarda po kojima se temelji čitav rad.