Vanjske roletne

Roletne nam omogućuju zaštitu s vanjske strane od različitih vanjskih uticaja i neželjenih pogleda.

S roletnama postižemo potpuno zatamnjenje prostora, a ujedno nam nude i odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju. Štite nas od provalnika (protivprovalna zaštita), te od prodora komaraca i insekata u prostor (s integrisanim komarnikom u roletnom ormariću).

Roletne spadaju u vrlo otporna sjenila koja su veoma prikladna za sve novogradnje, a možemo ih montirati i na već postojeće fasade nekretnina (jednostavna montaža i demontaža).

Održavanja praktično nema, a zahtijeva samo vrlo rijetko čišćenje.

U sve vrste roletni je moguće ugraditi komarnike ili elektromotor kao opciju električnog upravljanja (preko prekidača, daljinskog upravljača ili programskog sata).

Karakteristike

Karakteristike

TREBATE NOVU STOLARIJU?

ZATRAŽITE PONUDU!

Kontaktirajte nas i u najkraćem roku šaljemo Vam ponudu.

warema

WAREMA nudi moderna i individualna rješenja za zasjenjenje sunca kako bi zadovoljila vaše tačne potrebe.

Kako bismo osigurali optimalan dizajn i najvišu kvalitetu, razvijamo i proizvodimo svoje proizvode u Njemačkoj. Tako možete uvijek biti sigurni da ćete uvijek dobiti visokokvalitetne i trajne proizvode. Međutim, ako nešto ne bude na vaše zadovoljstvo, rado ćemo vam pružiti podršku. Jer samo besprijekoran sistem zasjenjivanja sunca povećava životnu udobnost i energetsku efikasnost.

Od planiranja i puštanja u rad, pa sve do održavanja, WAREMA je tu za vas brzinom i pouzdanošću – čak i u slučaju popravka. Našom prvoklasnom uslugom dokazujemo zašto je WAREMA vodeći lider u proizvodnji proizvoda za zaštitu od sunca, više od 60 godina.

WAREMA grupa daje posebnu vrijednost ljudima. Naši zaposlenici su ono što nas čini jakim. Zbog toga se odnosimo jedni prema drugima s poštovanjem i uvažavanjem. Izraziti fokus na kupca i rast naše kompanije omogućeni su samo ovom osnovom.

MEDLE je vodeći proizvođač elemenata za zaštitu od sunca.


Cjelovit program sjenila i proizvodnja prozora odlična je kombinacija za vas. Proizvodnja i ugradnja prozora prilagođava se željenom sjenilu koje možete izabrati odmah uz narudžbu ili za kasniju ugradnju. Nudimo vam, dakle, cjelovito rješenje na jednome mjestu, stoga naša tvrtka nastupa s geslom: „Od prozora do sjenila, sve na jednom mjestu, sve kod jednog majstora.“

Smisao obavljanja naše djelatnosti je brzo prilagođavanje potrebama na tržištu, oblikovanje i izrada sve novijih dizajna te zajamčena vrhunska kakvoća naših materijala.

Prodaja konačnih proizvoda teče preko široko razgranate veleprodajne mreže po Sloveniji i u inozemstvu. U izložbeno-prodajnim salonima u Novom mestu, Ljubljani, Jesenicama, u Hrvatskoj i Austriji su prije svega na raspolaganju kupcima svi proizvodi iz proizvodnog programa koji se izrađuju prema danim mjerama i zahtjevima kupaca.