Zaštita od sunca od aluminijuma

Sistemi za zaštitu od sunca se koriste za djelomično ili potpuno zasjenjivanje otvora, fasadnih površina, balkona, terasa itd.

SP-SJENILA

Sistem aluminijumske zaštite namijenjen je za ugradnju ispred prozora i vrata. Aluminijumska zaštita od sunca je lagana, čvrsta, postojana (karakteristike aluminijuma kao materijala i površinska zaštita), te otporna na vremenske i ostale uticaje. Jednostavna je i praktična za rukovanje, čišćenje i održavanje.

Postoji mogućnost ugradnje aluminijumske zaštite putem klizanja. Klizanje je omogućeno pomoću točkića koji se nalaze u gornjoj vodilici i pratilice koja se nalazi u donjoj vodilici. Vodilica i pratilica se montiraju na vanjsku stranu zida te mogu biti u jednostaznoj i dvostaznoj izvedbi. Moguća je ugradnja komarnika. Odabir boje po izboru (u boji prema RAL karti, eloksaža te imitacija drveta).

Aluminijumska zaštita od sunca je moguća u izvedbi harmonika grilja, ali je takođe moguća izrada harmonika otvora s ispunom od stakla i drugih materijala u prostorima gdje nije potreban visok stepen toplotne zolacije.

Harmonika grilja mogu biti korištene za ograđivanje vanjskih prostora poput veranda, balkona ili mogu biti montirane ispred prozora, vrata i drugih otvora. Otvaranjem harmonika grilja omogućuje se ulazak svjetla i zraka u prostoriju, te se otvara pogled prema vani.

Karakteristike

TREBATE NOVU STOLARIJU?

ZATRAŽITE PONUDU!

Kontaktirajte nas i u najkraćem roku šaljemo Vam ponudu.

Imajući u vidu dinamično i zahtjevno tržište koje se konstantno mijenja, odgovorili smo suvremenim opremanjem postrojenja za ekstrudiranje aluminija, elektrostatsko plastificiranje i anodno eloksiranje, kao i strojevima za obradu aluminijskih profila.

Proizvode koje nudimo tržištu su razne vrste aluminijskih konstrukcija koje se koriste u građevinarstvu i industriji. Svoj razvoj temeljimo isključivo na stvaranju vlastitog stručnog tima koji prati svjetske trendove u projektiranju i nude kompletne serije za proizvodnju aluminijskih sustava. Aluminijski profili i sustavi svojim dizajnom mogu biti prilagođeni specifičnim potrebama klijenata u arhitekturi i industriji, od ideje do finalizacije proizvoda.

Kvalitetu i sljedivost u proizvodnom lancu kontroliramo po normama koje nam propisuju standardi ISO 9001 te CE znak. U cijelom proizvodnom lancu koristimo modernu tehnologiju i sredstva zaštite te vršimo stalnu kontrolu prema zahtjevima norme ISO14001:2015, koja je jamac naše brige za okoliš. Posjedujemo certifikate ISO 3834 i 15085-2, koji nam omogućavaju izvođenje zahtjevnih zavarenih aluminijskih konstrukcija. Svoje proizvode s površinskom zaštitom, proizvodimo sukladno certifikatima Qualicoat, Qualanod i Qualideco. Vršimo ispitivanje kvalitete naših sustava u ovlaštenim laboratorijima:  IFT- Rosenheim, GBD Bregenz i IGH-Zagreb.