Komarnici

Zaštita od insekata koja traje.

Komarnici su jednostavno i efikasno rješenje, budući da omogućuju ulaz svježeg zraka, a ujedno štite od prodora komaraca i insekata u prostorije i kod otvorenog prozora.

Rješenje protiv komaraca i nekih za zdravlje opasnih insekata je spriječiti njihov dolazak u prostor s komarnicima montiranim na prozore ili vrata. Komarnici u tri osnovne izvedbe su pouzdani, bezbjedni za okolinu i humani. Prikladni su kako za stambene objekte, tako i za javne prostore, te prije svega prostore gdje se priprema i prodaje hrana i piće (restorani, menze, bolnice, trgovine s hranom…).

Karakteristike

Karakteristike

TREBATE NOVU STOLARIJU?

ZATRAŽITE PONUDU!

Kontaktirajte nas i u najkraćem roku šaljemo Vam ponudu.

MEDLE je vodeći proizvođač elemenata za zaštitu od sunca.


Cjelovit program sjenila i proizvodnja prozora odlična je kombinacija za vas. Proizvodnja i ugradnja prozora prilagođava se željenom sjenilu koje možete izabrati odmah uz narudžbu ili za kasniju ugradnju. Nudimo vam, dakle, cjelovito rješenje na jednome mjestu, stoga naša tvrtka nastupa s geslom: „Od prozora do sjenila, sve na jednom mjestu, sve kod jednog majstora.“

Smisao obavljanja naše djelatnosti je brzo prilagođavanje potrebama na tržištu, oblikovanje i izrada sve novijih dizajna te zajamčena vrhunska kakvoća naših materijala.

Prodaja konačnih proizvoda teče preko široko razgranate veleprodajne mreže po Sloveniji i u inozemstvu. U izložbeno-prodajnim salonima u Novom mestu, Ljubljani, Jesenicama, u Hrvatskoj i Austriji su prije svega na raspolaganju kupcima svi proizvodi iz proizvodnog programa koji se izrađuju prema danim mjerama i zahtjevima kupaca.

DELUX ima više od 25. godina iskustva u proizvodnji zaslona za zaštitu od sunca.

Naši proizvodi se odlikuju inovativnim dizajnom i atraktivnim izgledom. Kvaliteta, stil i elegancija su sastavni dio svih naših proizvoda.

Brza usluga, garancija, potpora i velik tim je put za ispunjenje svih Vaših očekivanja.

Snaga naše kompanije je potekla iz Obiteljskog okruženja i kao takva razumije potrebe i osjeća duh proizvodnje Zaslona zaštite od Sunca. Osluškujemo zahtjeve i prilagođavamo se novim tehnologijama da bi unaprijedili naše proizvodne i uslužne procese.

Naša prednost je razumijevanje potreba kupca. Garancija od 2 godine na sve proizvode.

Zahvaljujući povjerenju naših kupaca, sada se može reći da smo jedna od vodećih tvrtki u proizvodnji zaslona za zaštitu od Sunca, na području Bosne i Hercegovine.