Ostalo

Nudimo vrhunske proizvode i sistemska rješenja međunarodnih lidera na tržištu.

TROCAL se smatra pionirom u sektoru prozora. Prije više od pedeset godina, TROCAL je razvio prvi PVC prozor u serijskoj proizvodnji. Danas, paleta TROCAL profila sadrži različite sisteme prozora, vrata i kliznih sistema, kao i različite varijante roletni.

TROCAL PVC sistemi prozora i stambenih vrata dostupni su u širokom rasponu varijanti i različitih dubina ugradnje. Postoji nešto za svaku potrebu.

TROCAL asortiman PVC profila sadrži nekoliko verzija kliznih i podizno kliznih sistema sa nekoliko instalacijskih dubina. Ispunite svoje želje.

 

Prozori

Klizni sistemi

Ulazna vrata

TREBATE NOVU STOLARIJU?

ZATRAŽITE PONUDU!

Kontaktirajte nas i u najkraćem roku šaljemo Vam ponudu.

TROCAL se smatra pionirom u sektoru prozora. Prije više od pedeset godina, TROCAL je razvio prvi PVC prozor za serijsku proizvodnju. Od tada TROCAL održava svoju reputaciju vodećeg inovatora u tehnologiji prozora.

Novi, elegantni dizajn i nove tehnologije su obilježja TROCAL-a koji zauvijek postavljaju standarde. Vrhunac koji je TROCAL stekao svojim znanjem i tehnologijom ogleda se u svim generacijama – bez obzira jesu li to prozori, stambena vrata ili klizni sistemi. Pored izvanrednih specifikacija i optimiziranih toplotnih i zvučnih izolacionih svojstava, razni prekretnice takođe kombinuju sadržaje za velike prozorske površine i bezvremeni elegantni dizajn. TROCAL PVC prozori ispunjavaju i danas i u budućnosti zahtjeve visokokvalitetne arhitekture.

TROCAL tim je zajednica kolega čiji je primarni cilj usmjeriti sve svoje aktivnosti ka stvaranju trajnih koristi za partnere i kupce. Naš usavršeni korporativni identitet integrira partnerske kompanije u ovoj zajednici kao „članove TROCAL tima“.