Vanjske žaluzine

Vanjske žaluzine nude kontrolu svjetlosti, zasjenjenje, zaštitu od pogleda, zvučnu i toplinsku izolaciju.

Vanjske žaluzine spadaju u zaštitu od sunca koja je prikladna za ugradnju kako na poslovne, tako i na stambene objekte.

Vanjske žaluzine sprečavaju direktan prodor topline u prostor, a u kombinaciji s fasadom pridonose ljepšem estetskom vanjskom izgledu objekta.

Komplet žaluzine su sastavljene iz standardnih lamela, mehanizma, klasičnih nosioca i vodilica te vidljive maske.

Vanjske žaluzine omogućuju nezavisnu ugradnju na sve vrste objekata. Prikladne su i za novogradnju, kao i za obnovu starijih objekata. Ugradnju ovih žaluzina nije potrebno planirati unaprijed, jer se iste ugrađuju nakon završene fasade. Budući da su žaluzine vidljive, zajedno s fasadom i stolarijom u različitim kombinacijama boja, još dodatno uljepšavaju vanjski izgled kuće.

Karakteristike

Karakteristike

TREBATE NOVU STOLARIJU?

ZATRAŽITE PONUDU!

Kontaktirajte nas i u najkraćem roku šaljemo Vam ponudu.

warema

WAREMA nudi moderna i individualna rješenja za zasjenjenje sunca kako bi zadovoljila vaše tačne potrebe.

Kako bismo osigurali optimalan dizajn i najvišu kvalitetu, razvijamo i proizvodimo svoje proizvode u Njemačkoj. Tako možete uvijek biti sigurni da ćete uvijek dobiti visokokvalitetne i trajne proizvode. Međutim, ako nešto ne bude na vaše zadovoljstvo, rado ćemo vam pružiti podršku. Jer samo besprijekoran sistem zasjenjivanja sunca povećava životnu udobnost i energetsku efikasnost.

Od planiranja i puštanja u rad, pa sve do održavanja, WAREMA je tu za vas brzinom i pouzdanošću – čak i u slučaju popravka. Našom prvoklasnom uslugom dokazujemo zašto je WAREMA vodeći lider u proizvodnji proizvoda za zaštitu od sunca, više od 60 godina.

WAREMA grupa daje posebnu vrijednost ljudima. Naši zaposlenici su ono što nas čini jakim. Zbog toga se odnosimo jedni prema drugima s poštovanjem i uvažavanjem. Izraziti fokus na kupca i rast naše kompanije omogućeni su samo ovom osnovom.

MEDLE je vodeći proizvođač elemenata za zaštitu od sunca.


Cjelovit program sjenila i proizvodnja prozora odlična je kombinacija za vas. Proizvodnja i ugradnja prozora prilagođava se željenom sjenilu koje možete izabrati odmah uz narudžbu ili za kasniju ugradnju. Nudimo vam, dakle, cjelovito rješenje na jednome mjestu, stoga naša tvrtka nastupa s geslom: „Od prozora do sjenila, sve na jednom mjestu, sve kod jednog majstora.“

Smisao obavljanja naše djelatnosti je brzo prilagođavanje potrebama na tržištu, oblikovanje i izrada sve novijih dizajna te zajamčena vrhunska kakvoća naših materijala.

Prodaja konačnih proizvoda teče preko široko razgranate veleprodajne mreže po Sloveniji i u inozemstvu. U izložbeno-prodajnim salonima u Novom mestu, Ljubljani, Jesenicama, u Hrvatskoj i Austriji su prije svega na raspolaganju kupcima svi proizvodi iz proizvodnog programa koji se izrađuju prema danim mjerama i zahtjevima kupaca.