Ulazna vrata

Ulazna vrata zauzimaju važno mjesto u zgradi ili u stambenom objektu. Kroz njih svakodnevno stupamo u kontakt sa vanjskim prostorom, kroz njih se ulazi u intimu našeg doma. 

Sigurnost i dizajn u savršenoj kombinaciji. Sistemi ulaznih vrata od čelika povećavaju slobodu pri dizajniranju u skladu sa arhitekturom zgrade ili kuće.

csm_IGuzzini_01_fffa37e67e

Naši sistemi ulaznih vrata su dostupni u toplotnoj ili neizoliranoj verziji. Ovakvi sistemi ulaznih vrata pokazuju svoje prednosti u novim zgradama, kao i u obnovi postojećih stambenih jedinica. Pored toga, ispunjavaju najviše zahtjeve u pogledu sigurnosti i zaštite od požara, kao i mehaničke čvrstoće i trajnosti.

Sa smanjenom dubinom ugradnje, sistemi ulaznih vrata (suhi ili mokri ostakljeni) mogu se ugraditi u ravnu, čak i u plitku okolnu konstrukciju, a opet osiguravaju visok stepen krutosti.

Sistemi ulaznih vrata mogu sadržavati pragove bez prepreka. Čelična vrata su vrlo elastična i posebno su pogodna za upotrebu u visokim padinama zgrada.

Visoka otpornost čelika i nehrđajućeg čelika savršeni su za često posjećene zgrade poput škola, bolnica, sportskih centara i slično. Nehrđajući čelik dodaje graciozan izgled i smanjuje održavanje na minimum.

Karakteristike

Upravljanje

Bezbjednosne karakteristike

TREBATE NOVU STOLARIJU?

ZATRAŽITE PONUDU!

Kontaktirajte nas i u najkraćem roku šaljemo Vam ponudu.

Ono što je 1923. godine počelo kao obrtnička radionica Josefa Jansena iz Oberrieta, razvilo se u high-tech-preduzeće, koje posluje na međunarodnom tržištu. Pri tome su zadržane tipične Jansen vrijednosti. Tadašnji pionirski duh očituje se i u današnjim proizvodima i uslugama.

Danas Jansen AG proizvodi i prodaje varene i vučene precizne čelične cijevi kao i sisteme profila od čelika i plemenitog čelika za prozore, vrata i fasade, te pvc proizvode za građevinu kao i industriju: proizvode koji garantuju  švicarsku kvalitetu, inovaciju, dugovječnost i energetsku održivost. Jansen-grupacija do danas je ostala u 100% porodičnom vlasništvu i zapošljava na međunarodnom novou oko 1.000 saradnika, od čega njih  cca. 60 izučava zanat.

Navedeno švicarsko porodično preduzeće ostvarilo je 2013. godine 285 miliona franaka prometa. Širom svijeta Jansen je aktivan preko predstavništva i partner preduzeća.

U proizvodnim pogonima u Oberrietu i Dingestädtu (D) dnevno se obrađuje 300 t sirovina, što od prilike odgovara težini airbusa A 380. Odnosno ukoliko bi se spojile sve cijevi, koje Jansen godišnje proizvede, mogao bi se dva puta obujmiti zemljin ekvator.