O KOMPANIJI

TEHNOSINT

KVALITET proizvoda i ZADOVOLJSTVO klijenata

TEHNOSINT DOO je osnovan 1992. godine, kao mala porodična firma za trgovinu, a nekoliko godina kasnije kompanija proširuje svoje poslovanje u proizvodnu djelatnost. Tokom svih godina težili smo zadovoljstvu kupaca i širenju mreže partnera.

Proizvodnja ALU i PVC stolarije je nezavisan poslovni segment u okviru kompanije TEHNOSINT organizovan kroz faze PROJEKTOVANJA, PROIZVODNJE, TRANSPORTA, UGRADNJE I SERVISA.

Organizovani smo na 2500 m2 proizvodnog pogona koji se odvija na savremenim CNC postrojenjima. Predstavljamo sigurnog proizvođača PVC i ALU stolarije i ostalih sistema moderne gradnje, a to potvrđuju mnogobrojne realizovane reference.

Raspolažemo svom neophodnom infrastrukturom za uspješno i savremeno poslovanje, sa centralnim sjedištem u Laktašima, gdje se nalazi poslovna zgrada i proizvodni kompleks. Bitnu ulogu u funkcionisanju kompanije imaju i poslovnice u Banjoj Luci, Sarajevu, te predstavništvo BEOSINT d.o.o. u Beogradu.

TEHNOSINT DOO danas zapošljava preko 50 zaposlenih.

TEHNOSINT Group

Izgradili smo moderan poslovni sistem koji je organizovan u tri poslovna segmenta

1 +

GODINA ISKUSTVA

1 +

PARTNERA

1 +

ZAVRŠENIH PROJEKATA

1 +

ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Kontaktirajte nas

Episkopa Platona 38, 78250 Laktaši, Bosna i Hercegovina

Broj telefona: +387 51 533 413

aluipvcstolarija@tehnosint.com

Pišite nam putem forme

Kontaktirajte nas i u najkraćem roku šaljemo Vam ponudu.

Schüco International KG osnovao je 1951. godine Heinz Schürmann kao preduzeće za gradnju metalnih proizvoda za izloge, sa ukupno šest saradnika u Porta Westfalica pod imenom Heinz Schürmann & Co.

Preduzeće je 1964. godine preuzela kompanija OTTO FUCHS. Danas Schüco razvija i prodaje sisteme za obloge zgrada, između ostalog za jedno-porodične kuće, objekte i industrijske pogone. U spektar proizvoda ubrajaju se sistemi profila i pribora za gradnju prozora, vrata, fasada i ljetnih vrtova. Nadalje sistemi za balkone, zaštite od sunca, protu požarni i protu dimni sistemi kao i protu provalni sistemi, te sistemi koji ublažavaju štete od streljiva i eksplozija.

Schuco je jedan od vodećih dobavljača visokokvalitetnih sistema prozora, vrata i fasada izrađenih od aluminijuma i čelika. Milioni Schuco proizvoda koriste se širom sveta i zadovoljavaju najviše zahteve dizajna, udobnosti, sigurnosti i energetske efikasnosti.

Snaga učinkovitosti objekata ovisi o njihovom omotaču. On ne smije samo dopuštati arhitektonsku slobodu, već prije svega mora biti energetski učinkovit i osmišljen tako da je orijentiran na benefite. ALUKÖNIGSTAHL je vodeći specijalist u segmentu staklenih fasada na području srednje i jugoistočne Europe.

ALUKÖNIGSTAHL je preduzeće koje se već četiri generacije  nalazi u porodičnom vlasništvu. Ne samo zaposleni, već i brojni kupci su nam vjerni generacijama. Naše razumijevanje partnerstva podrazumijeva lični pristup, profesionalnu uslugu, lojalnost, istrajnost. Sveobuhvatni paket naših usluga je jedinstven i priznat u građevinskoj branši. Za nas, partnerstvo predstavlja uzajamni poticaj za postizanje maksimalnih rezultata, a to je „motivacioni motor“, koji omogućava naš zajednički uspjeh.

Svojim partnerima ALUKÖNIGSTAHL nudi sveobuhvatni paket profesionalnih usluga u svim fazama realizacije građevinskog projekta. Ekipe naših savjetnika razvijaju nove proizvode i pomažu Vam pri odabiru optimalnih komponenti sistema za Vaš konkretni projekat. Tijesna saradnja na planu primjene tehnoloških procesa u proizvodnji, načina obrade materijala, školovanja kadrova i softverskih rješenja garantuje da će projektni planovi biti realizovani racionalno, efikasno i kvalitetno.